Home > Black Screen > Black Screen After Installing New PSU + Vid Card

Black Screen After Installing New PSU + Vid Card

Contents

try testing it with another psu..!maybe your psu is faultyClick to expand... Typically disabling the integrated graphics on your cpu is a bad idea, as it can cause what you had, and is not necessary in a fully working configuration.check the nvidia control Didn't work Also, I can't find the CMOS battery. probably not the power supply though. http://mffonline.com/black-screen/black-screen-after-installing-video-card-software.php

However, every time I boot the PC it says 'no drives detected' and later on, under 3d, the PC freezes, and no BSOD appears. AgiyosiDec 3, 2016, 6:21 AM Juan Merlos said: Here are the steps I tried to fix the issue on my computer.1. Apply then click ok.8. Expand Display Adapter14.

Black Screen After Installing New Graphics Card

Please start your own thread for help since this thread is coming up on 3 years old. On start-up, after the Windows logo, the monitor went into sleep mode and could not be woken up. Melde dich an, um unangemessene Inhalte zu melden.

Jul 24, 2013 #4 Aindreas TS Rookie Topic Starter Issue Solved! oh also theres a switch on your psu that says 115 or 225 if your in Europe it should be set to 225 and if your in America it should say Turn on the computer (should boot into safe mode)12. Black Screen After Installing Graphics Card Driver Expand Display Adapter14.

Select the Boot tab and click on the box that says Safe boot with minimal selected. 7. No Display After Installing Graphics Card I found a nice video showing how by typing in 'clear CMOS location' in google and clicking on the first video. (edit: was going to post link here but it wasnt Remove Graphic card3. http://www.tomshardware.com/answers/id-2045114/black-screen-installing-graphics-card.html Ask a new question Read More Power Supplies Graphics Cards Monitors Graphics Related Resources Black Screen Upon Startup After Installing New Graphics Card Black screen after installing new Graphics card solved

this can be done with the cd (not recommended as there are other things you may not want with this option) or going to the nvidia site. Graphics Card Black Screen While Playing Games The mother board menu with options to enter BIOS hangs for about 2 mins before it ends up in a black screen with the new GPU installed. Plug the monitor to your video output4. I wonder if it died?Also your comment about not hooking it all up points to a possible oversight.Again, I offered the most common based on too many machines repaired over the

No Display After Installing Graphics Card

Turns out I had a spare HDD power cable adapter lying around, plugged it in and it worked! http://www.techspot.com/community/topics/black-screen-after-installing-new-psu-vid-card.126158/ Anmelden Statistik Übersetzen 79.982 Aufrufe 81 Dieses Video gefällt dir? Black Screen After Installing New Graphics Card Turn off the computer and unplug2. New Graphics Card No Signal Display driver uninstall is really only designed to remove AMD or Nvidia driver.

Anmelden 180 Wird geladen... his comment is here Get the answer bgunnerFeb 28, 2014, 8:50 AM try to boot with the GPU installed and the HDMI cable in the onboard output. This helps prevent wrong drivers from being installed and creating major havoc.either the GPU is bad or the Motherboards PCI-e slot is bad. Go into Device Manager13. Video Card Black Screen Fix

Yes i had connected the monitor into the new card vga slot. BTW; i've always used 4pin, but the p5qe supports 8pin, so i did use the 8pin with the corsair PSU. Apply then click ok.8. this contact form So I'm lost, what caused this?I wondered if it was my motherboard that was maybe out of date, but it seems like that isn't actually possible.

If I have zero drivers installed/enabled, how will a new GPU work before I get the correct drivers installed? Graphics Card Black Screen Of Death cjg93May 9, 2013, 6:11 AM Hey currently having an issue similar to this. It's just...a REAL bummer if my first corsair PSU got screwed after 10 minutes of use, and I can't get it rma'd.

Get the answer bluhefnerApr 29, 2013, 12:36 PM Yeah you could corrupt your mobo slot when you removed your old gpu, other than that does the bios turn on at all?

Once you are robooted reboot again and change the BIOS to peripheral GPU. I was excited when my GPU booted into safe mode. Try resetting the CMOS if you have an overclock and start from scratch. New Graphics Card Black Screen After Windows Logo TechSpot Account Sign up for free, it takes 30 seconds.

He was using a VGA to DVI adapter, if this is the case with yourself make sure you have the VGA adapter plugged into the proper DVI port as only one Password Site Map Posting Help Register Rules Today's Posts Search Site Map Home Forum Rules Members List Contact Us Community Links Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads I recently bought a new power supply, Thermaltake TR2 600w (my previous being 400w) and I also got a new graphics card, ATI RadeonHD 4650. navigate here Discussion is locked Flag Permalink You are posting a reply to: no signal on monitor after changing power supply The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited.

No, create an account now. This is a brand new build. Dismiss Notice TechSpot Forums Forums TechSpot Core Graphics Cards Today's Posts Black screen after installing new PSU + VidCard ByGiANTBOMB Apr 17, 2009 Disk boot error please insert system disk and Are you using a VGA cable to plug into the mother board and a DVI/HDMI/DP cable on your video card?

solved New graphics card gives causes reboot shortly after start-up then gives a black screen 3 Beeps and a Black Screen with Blinking Underscore After Installing New Graphics Card Black Screen Turn off the computer and unplug2. Try going into the bios and changing your boot options, though even with boot from CD first it should still boot :/, you did plug the hdd into the hdd port Select the Boot tab and click on the box that says Safe boot with minimal selected. 7.

Turn on the computer (should boot into safe mode)12. I changed the power supply back to the Seasonic 550w PSU and it still showed "no signal". Jul 23, 2013 #1 Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244 +234 Did you connect the power supply to the new graphics card using the connector marked PCIe?